Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária RH-Invest s.r.o. ponúka exkluzívne na predaj rozostavaný rodinný dom - s názvom projektu ´Vila pod lesom´ v mestskej časti Zobor - Lupka, v tichej uličke Margarétkova. Vila poskytuje krásny výhľad na panorámu Dražovského kostolíka, Zoborskej pliešky a Pyramídu a ponúka budúcemu majiteľovi nadštandardnú lokalitu na bývanie.

Pozemok je o výmere 892 m2 a má zastavanú plochu 484 m2 a spevnené plochy 100 m2.

Dom pozostáva z 2 NP a dvojgaráže. Predáva sa ako hrubá stavba, s tým, že je do neho privedená elektrika - rozvodová skriňa, takisto je do domu privedená voda, rozvody si nový majiteľ spraví sám. Ďalej je vo vile spravená zdravotechnika, priečky, v technickej miestnosti je rozvodová elektrická skriňa. Kanalizačná šachta je napojená na verejnú kanalizáciu. Kanalizačná prípojka je zabezpečená spätnou klapkou. Čo sa týka vody, je zavedená nová prípojka, nové hodiny aj komplet nové filtre.

Na pozemku sa nachádza vzrastlá zeleň, ktorá bude zachovaná v plnom rozsahu. 

Bývanie v tomto rodinnom dome bude spĺňať nadštandard - na 1NP sa nachádza spálňa s vlastnou kúpeľňou, veľkorysá kuchyňa s jedáľnou,+ obývačka, hosťovské WC, kúpeľňa a obslužné priestory . Na 2NP sa dá dostať votknutým schodiskom, a v horných priestoroch sa nachádza 2 spálne detí a 1 pracovňa a kúpeľňa. Dom je vybavený funkčnou garážovou bránou, s prístupom priamo z ul. Margarétkova. 

Hlavná pozdĺžna os domu je orientovaná z východu na západ, čím je zabezpečené dostatočné denné svetlo.

Strecha je väzníková - 40 cm izolácia.

Okná sú hliníkové,  profil SCHUCO v hodnote 62 000 €.

Z pozemku za domom je vstupná bránka, ktorou sa vchádza do lesa. Na pozemku je podľa projektovej dokumentácie možné postaviť aj  bazén. Na pozemku sa nachadza aj podzemná pivnica.

NEHNUTEĽNOSŤ JE ZAPÍSANÁ V KATASTRI AKO ROZOSTAVANÁ STAVBA.

V prípade vážneho záujmu viac info, obhliadka možná kedykoľvek a k nahliadnutiu poskytneme v RK všetky potrebné dokumenty. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
330 m2
Zastavaná plocha:
894 m2
Stav:
novostavba
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
894 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing.Roman Hrivňák

Ing.Roman Hrivňák

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti