Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Sklady na prenájom za výhodnú cenu - Dlhá ulica - Janíkovce

Ulica: Dlhá
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklad
1 €/mesiac
dohodou podľa m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom sklady a administratívne priestory v areáli firmy AXXE s.r.o. situované vo výnimočnej lokalite na konci Chrenovej a začiatku Janíkoviec, na Dlhej ulici, vstup je od hlavnej cesty. V blízkej budúcnosti bude vybudovaný hneď pri areáli nový prístup na diaľnicu, takže čo sa týka lokality je veľmi strategická.

Areál je vo veľmi udržiavanom stave, cesta je výborná, dopravne je to veľmi dobre riešený areál, s bezproblémovým a predimenzovaným parkovaním, k dispozícii veľký priestor na výkladky a nákladky tovaru, otáčanie nákladných áut.

Areál je rozdelený na 3 haly, voľné sú z toho už len 2. 1 hala s výmerou cca 600 m2, je nevykurovaná, má stropné manipulačné kladky. Vďaka vysokej výške umožňuje prístup do haly bez problémov s nákladnými autami.  Hala má oceľovú konštrukciu so sendvičovými výplňami s plechovou strechou.

 V tretej hale sídlila pôvodne firma Still a má výmeru 1022,10 m2 skladových plôch, 646,08 m2 manipulačných pôch a 515,47 m2 administratívnych plôch. V rámci veľkej haly sú 2 haly vykurované a zateplené, a ostatné nevykurované (na vyžiadanie poskytneme pôdorys hál). V administratívnej budove sú kuchynky, WC, sprchy, šatne, kancelárie. Budova je v dobrom stave, je plne zariadená nábytkom.

Nájom hál je možný rozdeliť samostatne po halách alebo aj vziať do prenájmu všetko spolu.

Cena za prenájom je dohodou podľa záujmu plochy v m2.

V prípade obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
3400 m2
Zastavaná plocha:
3400 m2
Skladová plocha:
2240 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
3400 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing.Roman Hrivňák

Ing.Roman Hrivňák

Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti